Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevizli pekmez yemek

Rüyada cevizli pekmez yemek

Rüyada cevizli pekmez yemek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada cevizli pekmez yemek gördüyseniz:

  • Kendinize bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada cevizli pekmez yemek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada tahinli pekmez yemek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı pekmez yemek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada pekmez yemek görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm pekmezi yemek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine tabir olunur.

Rüyada bal pekmez yemek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt ve pekmez yemek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işarettir.

Rüyada pekmez yemek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments