Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşit çeşit tatlı görmek

Rüyada çeşit çeşit tatlı görmek

Rüyada çeşit çeşit tatlı görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, korkularının üzerine gideceğine tabir olunur.

Rüyada çeşit çeşit tatlı gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Rüyada çok çeşit tatlı görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit tatlı görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşit çeşit tatlı yemek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada tatlı çeşitleri yemek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok çeşit meyve görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşit çeşit kurabiye görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada her çeşit yemek bir yere taşınmaya, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işarettir.

Rüyada balık çeşidi görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments