Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet gibi yer görmek

Rüyada cennet gibi yer görmek

Rüyada cennet gibi yer görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, ayaklandıracağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cennet gibi yer gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Rüyada cennet gibi güzel bir yer görmek aşama kaydedeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada cennet gibi bir yer görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine tabir olunur.

Rüyada cennet gibi yer görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet kuşlarını görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Rüyada cennette huriler görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sadece kendisini düşüneceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada cennet meyvesi hurma yemek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada cennete girdiğini görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenneti görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments