Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet çiçeği görmek

Rüyada cennet çiçeği görmek

Rüyada cennet çiçeği görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalettir.

Rüyada cennet çiçeği gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada cennet çiçeği görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada cennet çiçekleri görmek kötü ve zor günler geçireceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada cennet kapısından girmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada cenneti kazanmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet hurması görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenneti gezmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada cennet müjdesi almak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına alamet eder.

Rüyada cennetin kapısında beklemek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments