Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeyi defnetmek

Rüyada cenazeyi defnetmek

Rüyada cenazeyi defnetmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulur.

Rüyada cenazeyi defnetmek gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Rüyada cenazeyi defnetmek istenen her şeye sahip olunacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze defnetmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini defnetmek adının yayılacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada ölüyü defnederken görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini defnetmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, istediği projeleri yapamayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada annesini defnetmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada anneyi defnetmek kısmetin kapanacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, mutlulukların yarım kalacağına yorulur.

Rüyada babayı defnetmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, ona yardımcı olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments