Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cemaate yetişememek

Rüyada cemaate yetişememek

Rüyada cemaate yetişememek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada cemaate yetişememek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız.

Rüyada cemaate yetişememek kendisine fazlaca kar getireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Rüyada cenaze cemaati görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, karısının çok mutlu olacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cemaate namaz kıldırmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, o kişiye zararının dokunacağına işaret etmektedir.

Rüyada namazı cemaatle kılmak çok iyi sonuçlar vereceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada cami cemaat görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide cemaatle namaz kılmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına işarettir.

Rüyada cami cemaati görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, borçlanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir cemaat görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, namının yürüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments