Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cedene görmek

Rüyada cedene görmek

Rüyada cedene görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, fakir çocukları giydireceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada cedene gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Rüyada ölmüş ceddini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, bilincin artacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada cedene görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulur.

Rüyada ceddini görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments