Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay ve şeker görmek

Rüyada çay ve şeker görmek

Rüyada çay ve şeker görmek kindar olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işarettir.

Rüyada çay ve şeker gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Rüyada çay şeker vermek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına işarettir.

Rüyada çay şekeri dağıtmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayattan her istediğini alacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çay şekeri görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işarettir.

Rüyada çay ve şeker almak eğlenceli ortamlara gireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, alışveriş yapacağına alamet eder.

Rüyada çok şekerli çay görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada çaya şeker katmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine inanılır.

Rüyada birine çay şekeri vermek kısmetli bir kişi olunacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalettir.

Rüyada şekerli çay içmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments