Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay bardağında çay içmek

Rüyada çay bardağında çay içmek

Rüyada çay bardağında çay içmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kişinin içinin daralacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, rızkın genişleyeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çay bardağında çay içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Rüyada bir bardak çay içmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada aynı bardaktan çay içmek halsizleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada bardakla çay içmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Rüyada yarım bardak çay içmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada kırık bardakla çay içmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada cam bardakta çay içmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada başkasının bardağından çay içmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments