Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay bardağı görmek

Rüyada çay bardağı görmek

Rüyada çay bardağı görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, rahatının kaçacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çay bardağı gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kirli çay bardağı görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok kötü günler göreceğine inanılır.

Rüyada bardaktan çay içmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada cam çay bardağı görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bardağın içinde çay görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada çay bardağı ve çay görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çay bardağına çay koymak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çay bardağı düşürmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments