Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aç doyurmak

Rüyada aç doyurmak

Rüyada aç doyurmak varını yoğunu kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, borçlarından kurtulacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada aç doyurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Rüyada aç kedi doyurmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı rivayet eder.

Rüyada aç kediyi doyurmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, iyi şartlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada aç birini doyurmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada aç insanları doyurmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada aç köpeği doyurmak halsizleşeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aç bebek doyurmak dualarının kabul olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada aç bir çocuğu doyurmak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada aç olan birini doyurmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments