Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantayı düşürmek

Rüyada çantayı düşürmek

Rüyada çantayı düşürmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantayı düşürmek gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Rüyada tuvalete çanta düşürmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada çantayı suya düşürmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada çanta düşürmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, evliliğinde mutlu olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize çanta düşürmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet eder.

Rüyada çantayı denize düşürmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çantayı düşürmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çanta almak başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin çanta verdiğini görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments