Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camız sağmak

Rüyada camız sağmak

Rüyada camız sağmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, eskileri yâd edeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada camız sağmak gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Rüyada camız sağmak mutlu günler göreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine rivayet eder.

Rüyada inek ve camız görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalettir.

Rüyada camız kesmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camız sürüsü görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, hüsrana uğratacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada camız sütü görmek hayırlı işlere girişileceğine, hep dua edeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada camız kovalamak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada camız görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camız yavrusu görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments