Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin bahçesine girmek

Rüyada caminin bahçesine girmek

Rüyada caminin bahçesine girmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada caminin bahçesine girmek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Rüyada caminin bahçesine girmek ortaklı işlere girileceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalet eder.

Rüyada cami bahçesine girmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına rivayet eder.

Rüyada caminin bahçesinde oturmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada caminin bahçesi görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada cami bahçesinde olmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada evin bahçesinde cami görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Rüyada cami bahçesi süpürmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini cami bahçesinde görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kendi patronu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments