Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiden abdest almak

Rüyada camiden abdest almak

Rüyada camiden abdest almak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kötü günlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada camiden abdest almak gördüyseniz:

  • Maddi, resmi, hukuksal ya da sağlıkla ilgili bir konuya duygusal tepkiler verilmesinin maddi manevi yüksek bedelleri olabilir.

Rüyada camide abdest almak namaz kılmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide abdest aldığını görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalettir.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya alamet etmektedir.

Rüyada camide büyük abdest yapmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide abdest bozmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine işarettir.

Rüyada camiden abdest almak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide abdestsiz namaz kılmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments