Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide ateş görmek

Rüyada camide ateş görmek

Rüyada camide ateş görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalettir.

Rüyada camide ateş gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız.

Rüyada camide ateş görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide ateş yakmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide mevlit okunduğunu görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak büyük adımlar atılacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide yattığını görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, başarılı adımlar atılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide nikah kıymak neşe ve sağlıkla geçeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camiden ev görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada camide tokalaşmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments