Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami inşa etmek

Rüyada cami inşa etmek

Rüyada cami inşa etmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada cami inşa etmek gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Rüyada cami inşaa etmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada cami inşa etmek kişinin afiyette olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada ev inşa ettiğini görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşa etmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni ev inşa etmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada merdiven inşa etmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bina inşaa etmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada evi inşa etmek yeni bir ortama girileceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments