Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşırsız olmak

Rüyada çamaşırsız olmak

Rüyada çamaşırsız olmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, karısının çok mutlu olacağına, güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşırsız olmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada çamaşır makinesinde yıkanmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kendini çamaşırsız görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada renkli çamaşır yıkamak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada beyaz temiz çamaşır görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşırını değiştirmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının iç çamaşırı görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine inanılır.

Rüyada denizde çamaşır yıkamak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments