Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye kaybetmek

Rüyada altın kolye kaybetmek

Rüyada altın kolye kaybetmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, yokluk içine gireceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine inanılır.

Rüyada altın kolye kaybetmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Rüyada altın kolye kaybetmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada altın kolyeyi kaybetmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kolye kaybetmek çok sorunlu günler geçireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolyeyi kaybetmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çevre değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada kolye ucu kaybetmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına inanılır.

Rüyada altın anahtar kolye görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada altın kolye bulmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments