Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çağla çalmak

Rüyada çağla çalmak

Rüyada çağla çalmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada çağla çalmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada çağla çalmak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çağla erik görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çağla görmek planlı ve programlı davranacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada çağla toplayıp yemek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine işarettir.

Rüyada çağla yemek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yüzünde güller açacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Rüyada çağla badem ağacı görmek istediği evde oturacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çağla kayısı görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çağla ağacı görmek alacaklarını tahsil edeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments