Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kırıntısı görmek

Rüyada altın kırıntısı görmek

Rüyada altın kırıntısı görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada altın kırıntısı gördüyseniz:

  • Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada altın kırıntısı görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırıntı yemek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek kırıntısı yediğini görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Rüyada simit kırıntısı görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada ekmek kırıntılarını süpürmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada evde ekmek kırıntısı görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yerden ekmek kırıntıları toplamak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işarettir.

Rüyada tuvalette ekmek kırıntısı görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments