Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyükbaş görmek

Rüyada büyükbaş görmek

Rüyada büyükbaş görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yükünün hafifleyeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, hırsızlık yapacağına alamet eder.

Rüyada büyükbaş gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada büyükbaş hayvan kesildiğini görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Rüyada büyükbaş görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Rüyada büyükbaş sürüsü görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada büyükbaş hayvan sürüsü görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyükbaş hayvan boğazlamak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada büyükbaş hayvan kellesi görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada büyükbaş hayvan almak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada büyükbaş hayvanlar görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sevinileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments