Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çınar görmek

Rüyada büyük çınar görmek

Rüyada büyük çınar görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Rüyada büyük çınar gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Rüyada büyük çınar ağacı görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük çınar görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük çınar ağacı görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, devlete hizmet etmeye alamet etmektedir.

Rüyada çınar ağacına tırmanmak bol bol moral depolanacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada çınar ağacının kesildiğini görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, üstün başarılar alacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çınar fidanı görmek bunun farkına varacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çınar ağacı görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Rüyada çınar ağacı yaprağı görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments