Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük böcek görmek

Rüyada büyük böcek görmek

Rüyada büyük böcek görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Rüyada büyük böcek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olunması gereken zamanlardasınız.

Rüyada büyük bir böcek görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük uçan böcek görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulur.

Rüyada uçan büyük böcek görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük siyah böcekler görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı büyük böcek görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, zorluklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük böcek görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük böcek görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet eder.

Rüyada siyah büyük böcek görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, maddi olarak zarar edileceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments