Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir bahçe görmek

Rüyada büyük bir bahçe görmek

Rüyada büyük bir bahçe görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, eve kapanacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada büyük bir bahçe gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilere takılmayın.

Rüyada bahçede büyük yılan görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada bahçeli büyük ev görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada büyük yeşil bahçe görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük bahçeli ev görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir bahçe görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, içinin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvanat bahçesine gitmek iyilik bulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına inanılır.

Rüyada evin bahçesinde inek görmek mirasa, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments