Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestte solucan görmek

Rüyada büyük abdestte solucan görmek

Rüyada büyük abdestte solucan görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdestte solucan gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Rüyada büyük abdestte solucan görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestinde solucan görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdeste solucan görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük solucan görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük solucan görmek hastalıkların son bulacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada büyük solucanlar görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, aile saadetinin de artacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz solucan görmek ticarette öne geçeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalettir.

Rüyada çamaşırına büyük abdest yapmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments