Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü bulmak

Rüyada büyü bulmak

Rüyada büyü bulmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, dişe diş savaşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada büyü bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Rüyada büyü muskası bulmak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada yapılan büyüyü bulmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada büyüyü bulmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evde büyü bulmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, farklı şeyler deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde büyü bulmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına inanılır.

Rüyada büyü bulmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına rivayet eder.

Rüyada büyüyen bebek görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyü bozdurmak rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, insanlarla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments