Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burç görmek

Rüyada burç görmek

Rüyada burç görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, onları koruyup kollayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Rüyada burç gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada burç kitabı görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada burç okumak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada burç yorumu görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada burç sembolleri görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada burç görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, helal rızık yiyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments