Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur yıkamak

Rüyada bulgur yıkamak

Rüyada bulgur yıkamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet eder.

Rüyada bulgur yıkamak gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Rüyada bulgur yıkamak kazancın katbekat artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yaş bulgur görmek zamandan da kar edeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına alamet eder.

Rüyada bulgur köftesi yoğurmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, borçlarını bitireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada etli bulgur görmek kazanç elde edeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine inanılır.

Rüyada bulgur pilavı ikram etmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Rüyada komşuya bulgur vermek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, içebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulgurla oynamak büyük tartışmaların sonlanacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments