Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur pilavı pişirdiğini görmek

Rüyada bulgur pilavı pişirdiğini görmek

Rüyada bulgur pilavı pişirdiğini görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur pilavı pişirdiğini gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada etli bulgur pilavı pişirmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı pişirdiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur pilav pişirmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulur.

Rüyada bulgur pilavı pişirmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, işinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı pişirmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada nohutlu bulgur pilavı görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, desteksiz kalacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek çalışmalarının beğenileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada tavuklu bulgur pilavı görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments