Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın çatal kaşık görmek

Rüyada altın çatal kaşık görmek

Rüyada altın çatal kaşık görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada altın çatal kaşık gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada altın çatal kaşık görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine çatal kaşık vermek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatal kaşık takımı görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kaşık çatal görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşık çatal toplamak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

Rüyada çatal kaşık seti görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına inanılır.

Rüyada tahta kaşık çatal görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatal kaşık takımı almak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments