Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk yumurta görmek

Rüyada bozuk yumurta görmek

Rüyada bozuk yumurta görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk yumurta gördüyseniz:

  • Olanaklarınızı doğru bir şekilde kullanmalı, parayı yalnızca kişisel doyumunuz için harcamamalısınız.

Rüyada pişmiş bozuk yumurta görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk yumurta yemek işinde profesyonel kimse olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bozuk yumurta kırıldığını görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, üzgün ve karamsar olacağına işarettir.

Rüyada haşlanmış bozuk yumurta görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şekli bozuk yumurta görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bozuk yumurta görmek oldukça büyük başarılara, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk yumurta kırmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet eder.

Rüyada ölü birine bozuk para vermek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments