Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanmış birinin evlendiğini görmek

Rüyada boşanmış birinin evlendiğini görmek

Rüyada boşanmış birinin evlendiğini görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanmış birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada boşanmış biriyle evlenmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına inanılır.

Rüyada boşanıp evlenmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşanıp başkasıyla evlenmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanmış birinin evlendiğini görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, tartışmaların sona ereceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşanıp tekrar evlenmek kişinin kötü günler geçireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada boşanmış adamla evlenmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya delalettir.

Rüyada boşanmış kadınla evlenmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada boşanıp başka biriyle evlenmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments