Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanacak çift görmek

Rüyada boşanacak çift görmek

Rüyada boşanacak çift görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hasret ve özlem gidereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada boşanacak çift gördüyseniz:

  • Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir.

Rüyada boşanmış çiftin barıştığını görmek yalan söyleyeceğine, engel teşkil edeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşanan çift görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada boşanmış çift görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, vefakar bir insan olunacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalettir.

Rüyada boşanacak çift görmek çok mutlu olunacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift diş görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada çift hörgüçlü deve görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada bir çift beyaz güvercin görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, büyük zorluklar geçireceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada çift kafalı bebek görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments