Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada borcunu görmek

Rüyada borcunu görmek

Rüyada borcunu görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada borcunu gördüyseniz:

  • Haberini alacağınız hukuki bir değişiklik, yeni bir iş yükünün doğmasına neden olabilir.

Rüyada vergi borcu görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine rivayet eder.

Rüyada borç para almak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işaret eder.

Rüyada borçlu olmak hayallere kavuşulacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada birinden borç altın almak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada borçludan kaçmak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini borçlu görmek ev sahibi olunacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada akrabadan borç para almak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, ticarete adım atacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada borçlunu görmek kasasının ağırlaşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments