Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada borç konuşmak

Rüyada borç konuşmak

Rüyada borç konuşmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine yorulur.

Rüyada borç konuşmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Rüyada borç konuşmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaştan borç para almak bol kazançlı günler geçireceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada borç verip alamamak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına yorulur.

Rüyada borç istemek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada borcun olduğu kişiyi görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada birinden borç almak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin borcunu ödemek bolluk ve bereket göreceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada borcun olan kişiyi görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments