Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu çamaşır görmek

Rüyada boklu çamaşır görmek

Rüyada boklu çamaşır görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, kötü halin son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına yorulur.

Rüyada boklu çamaşır gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada boklu iç çamaşırı görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada boklu çamaşır yıkamak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada boklu çamaşır görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıkılmış çamaşır görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli beyaz çamaşır görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çamaşır vermek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada erkeği iç çamaşırıyla görmek çeşitleneceğine, şansın yüze güleceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden çamaşır toplamak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments