Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcekli çiçek görmek

Rüyada böcekli çiçek görmek

Rüyada böcekli çiçek görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada böcekli çiçek gördüyseniz:

  • Olan biten değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor.

Rüyada böcekli çiçek görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine delalet eder.

Rüyada böceklenmiş çiçek görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada böcek istilası görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kafasının boşalacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözün içinde böcek görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada hamile böcek görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada böcek ilacı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçtan böcek temizlemek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uğur böcekli kolye görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments