Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın anahtar almak

Rüyada altın anahtar almak

Rüyada altın anahtar almak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ev taşımaya, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada altın anahtar almak gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Rüyada altın anahtar görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalettir.

Rüyada altın sarısı anahtar görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın anahtarlar görmek anne baba ile ters düşüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına tabir olunur.

Rüyada altın anahtar almak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalettir.

Rüyada altın rengi anahtar görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada altından anahtar görmek elindekileri kaybedeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada altın anahtarlık görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın renginde anahtar görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments