Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık traş etmek

Rüyada bıyık traş etmek

Rüyada bıyık traş etmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıyık traş etmek gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, konuyu açmamakta fayda var.

Rüyada kendi bıyığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada kızda bıyık görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, sırların ortaya çıkmasına tabir olunur.

Rüyada kadını bıyıklı sakal görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada bıyıklı bebek görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hasret çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin bıyık bıraktığını görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada bıyıklı birini görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret eder.

Rüyada eşini bıyıklı görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayanı bıyıklı görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments