Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitlenen birini görmek

Rüyada bitlenen birini görmek

Rüyada bitlenen birini görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulur.

Rüyada bitlenen birini gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada evde bit görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, geçiminin zorlaşacağına, fakirliğinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bit görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada beyaz bit görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafadan bit dökmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bitli birini görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına delalettir.

Rüyada okulun bitmediğini görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin yağının bittiğini görmek yeni bir eve taşınılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitmemiş köprü görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments