Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitin yavrusu sirke görmek

Rüyada bitin yavrusu sirke görmek

Rüyada bitin yavrusu sirke görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, moralinin yükseleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işarettir.

Rüyada bitin yavrusu sirke gördüyseniz:

  • Kalabalık eğlence yerlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada bitin yavrusu sirke görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet eder.

Rüyada bitin sirkesini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada kafada sirke bit görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada saçta bit sirkesi görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bit yada sirke görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet eder.

Rüyada bit sirkesi ayıklamak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, can derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada saçında bit sirke görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bolluk içinde yaşamaya işarettir.

Rüyada saçında bit ve sirke görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rızkından ve gelirinden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments