Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızla tanıştığını görmek

Rüyada bir kızla tanıştığını görmek

Rüyada bir kızla tanıştığını görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, istediklerini elde edeceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bir kızla tanıştığını gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Rüyada kızla tanıştığını görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalettir.

Rüyada kızla tanıştırılmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, hayatının başarılarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı ailesiyle tanıştırmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına alamet eder.

Rüyada bir kızla tanıştığını görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi ailenle tanıştırmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kendisini işine veremeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırdığını görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, canın derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada anneyi sevgiliyle tanıştırmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hem eğleneceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ailenle tanıştırmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Umid

Ruyamda deli dolu bir kız ve ailesi ile tanıştığımı gördüm ve kizla iyi anlaşdıq her şey güzel oldu onlar para verdi kabul etmedim ben verdim kabul etdilər yani bahşiş anlamında ve geri dönerken köpeklerin bana saldırdığını düşünerek agaca tirmandim ama köpeklerin aralarında konuşmasına göre beni korumak istiyolardir sonra bir komik ani oldu güldüm sonra köpeyin yardımı ile aşağıya düştüm