Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle konuşmak

Rüyada biriyle konuşmak

Rüyada biriyle konuşmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ya da durumların sakinleşmesini sağlamak zor olabilir.

Rüyada kızıyla konuşmak helal ve geniş rızık elde edeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda konuşmak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, huzur ve saadet bulacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada evlilikten konuşmak rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada balıkla konuşmak düşmanına galip geleceğine, şerefe ve izzete, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına inanılır.

Rüyada sınıf arkadaşıyla konuşmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bi insanla konuşmak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bir kadınla konuşmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşla konuşmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments