Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle flört etmek

Rüyada biriyle flört etmek

Rüyada biriyle flört etmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, neşesini kaybedeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına işarettir.

Rüyada biriyle flört etmek gördüyseniz:

  • Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Rüyada eşinin başkasıyla flört ettiğini görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle flört etmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, bolluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada flört etmek bolluk ve bereket elde edeceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle flört etmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle flört etmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkekle flört etmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızla flört etmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla flört etmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments