Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kaşık su görmek

Rüyada bir kaşık su görmek

Rüyada bir kaşık su görmek onlar tarafından yüceltileceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir işe girileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada bir kaşık su gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya imajınızı etkileyebilecek doğru yönlü girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada bir kaşık su görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde kaşık görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan kaşık çıkarmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada yemek kaşığı görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşık çatal toplamak kendisine şifa olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşık toplamak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçak çatal kaşık görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kaşık takımı görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments