Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yumurta verdiğini görmek

Rüyada birinin yumurta verdiğini görmek

Rüyada birinin yumurta verdiğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, eşlerin boşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yumurta verdiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Rüyada yumurta verdiğini görmek huzurunu kaybedeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birine yumurta verdiğini görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yumurta verdiğini görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Rüyada birine yoğurt verdiğini görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere yemek verdiğini görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin söz verdiğini görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada birine bıçak verdiğini görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada camiye para verdiğini görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments