Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sayıkladığını görmek

Rüyada birinin sayıkladığını görmek

Rüyada birinin sayıkladığını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, umduğunu bulamayacağına, sağlığının yerine geleceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine delalettir.

Rüyada birinin sayıkladığını gördüyseniz:

  • Herşey yoluna gireceği için çok fazla tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada isim sayıklamak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada konuşmak sayıklamak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine işarettir.

Rüyada birinin adını sayıklamak o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, talihin yüze güleceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ismini sayıklamak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada sürekli sayıklamak sorunlarına da çözümler bulacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sayıkladığını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments