Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ölümünü beklemek

Rüyada birinin ölümünü beklemek

Rüyada birinin ölümünü beklemek güzel bir döneme girileceğine, bereketli işler yapacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine inanılır.

Rüyada birinin ölümünü beklemek gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki göstermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada ölüm anını beklemek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi ölümü beklemek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kendi ölümünü beklemek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalettir.

Rüyada ölüm haberi beklemek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm sırası beklemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, sıkıntıdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölümü beklediğini görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm saatini beklemek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, büyüleyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölümünü beklemek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments