Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alçaktan yükseğe çıkmak

Rüyada alçaktan yükseğe çıkmak

Rüyada alçaktan yükseğe çıkmak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, gönlünce harcama yapmasına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada alçaktan yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada alçaktan yükseğe çıkmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada alçak bir yerden düşmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalettir.

Rüyada alçak deniz görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, maddi durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada alçak suda yüzmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla alçaktan uçmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın alçaktan uçtuğunu görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada alçaktan uçtuğunu görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alçak sesle konuşmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments